Nettiterapia ja puhelinpalvelu

netti_puhelinPsykologin vastaanotto ja psykoterapiaa milloin ja missä vain.
Palvelu sisältää nettipuhelin (skype) mahdollisuuden tai perinteisen puhelinyhteydenoton. Mahdollisuus puhelin/nettipuhelu yhteydenottoon helpottaa hoidon hakemisen aloitusta tai jopa ajoittain on ainut mahdollisuus.

Kulkeminen sovittuun vastaanottopaikkaan tai sitoutuminen usein päiväsaikaan olevaan vastaanottoaikaan on osalle hankalaa. Osa mietiskelee sitä, onko oma tilanne ”niin paha”, että tarvetta psykologille olisi. Ajoittain psykologeille/psykoterapeuteille on myös jonotuslista, nettipuhelu/puheluterapiaan tätä ei ole, voimme sopia yhteisen ajan muutaman päivän päähän. Akuutissa hätätilanteessa ota yhteyttä päivystävään terveyskeskuksekseen tai lääkärikeskukseen, tämä puhelinpalvelu ei ole hätäpalvelu.

Hinnoittelu:
nettipuhelu konsultaatio (Zoom/Teams) 95€/45min
puhelinkonsultaatio 95€/45min

Kasvokkain tapahtuvan terapian ja puhelinterapian hoitotuloksissa ei ole havaittu merkittävää eroa tieteellisissä tutkimuksissa. Nettiterapiaa on toteutettu maailmanlaajuisesti kymmenkunta vuotta, vasta viime vuosina tämä on tullut käyttöön Suomessa.

Yhteydenotto voi olla kertaluontoinen, mutta myös pitempi prosessi on mahdollista. Maksu tulee suorittaa ennen varattua yhteydenottoa. Ohjeet maksamiseen saat ajanvarauksen yhteydessä. Ota yhteyttä!